♡ #Freepostage  ♡ #Pospercuma  ♡ #FreeMarykay  cosmetics/skincare samples Hanah 0193707155 Mary Kay Sales Director MARY KAY Lash Primer 8g Notes: 1. Add dramatic definition to your eyes to create fuller lashes when used as a basecoat under mascara 2. Or wear the clear formula alone for a natural look 3. Instantly intensifies lash volume and creates longer-looking lashes 4. Lifts lashes and helps them stay curled longer 5. Coats without flaking, yet removes effortlessly 6. Helps mascara wear longer 7. Glycerin helps condition and smooth the skin by adding, attracting or retaining moisture 8. Aloe Leaf Juice (Aloe barbadensis) is a soothing agent known for its calming properties 9. Allantoin is a conditioner that improves the appearance of skin #marykayhanah  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaycosmetic  #marykaymy  #marykaylovers  #marykaylashprimer  #marykaylashbase  #marykaylash  #marykayprimer  #marykaybase  #marykayeye  #marykayeyemakeup 

🎀 MARY KAY LASH LOVE WATERPROOF MASCARA 🎀 . Mentakrif dan melebatkan bulu mata dengan formula kalis air . Kne hujan pun steady lagi gurl 💁🏻 . Love ❤️, FATIN, Beauty Consultant Mary Kay +6014.522.8460 . #ilovemarykay  #marykaybeautyconsultant  #marykaycheras  #marykayproduk  #marykaycosmetics  #eyelashes  #marykaylashprimer  #marykaymascara  #mascara  #lashprimer  #marykayultimate  #marykayultimatemascara  #ultimatemascara  #bigeyes 


🌼MARY KAY LASH PRIMER🌼 📎Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat dan dramatik apabila digunakan bersama maskara Mary Kay. 📎Ia merupakan maskara asas diformulasi cepat kering serta menguatkan dan membantu melentikkan bulu mata yang maksimum. Boleh digunakan tanpa penambahan mascara untuk yang gemar dengan natural look.. Lash Primer tanpa mengelupas serta mudah dibuang.. Dm @ whatsapp 0199478446 Love, shimahashim #marykaylashprimer  #marykaycosmetics  #marykaykuantan  #marykaymalaysia 

Salah satu sikat berus kegemaran saya ialah MAC 214 Short Shader Brush ($ 25.00). Berus MAC adalah mahal, tetapi anda benar-benar tidak boleh salah dengan mereka, dan, jika anda menjaga mereka dengan baik, mereka kekal selama-lamanya. Tetapi jika anda lebih suka sesuatu yang lebih murah, selalu ada E.L.F Essential Smudge Brush ($ 1.00). Ia juga pekerjaan yang hebat.


Ketakutan bersama yang berkaitan dengan kerinting lash adalah bahawa mereka akan menarik sebatan di akarnya. Tetapi apa yang patut anda bimbangkan ialah memecahkannya dengan separuh, yang Zelickson mengatakan adalah kejadian yang lebih biasa. Daripada agresif mengecilkan sebatan anda, denyut pengikat dengan tekanan ringan 10 saat sebelum memohon maskara.
Buat senaman 'sit up' dan 'push up' setiap kali bangun tidur pada waktu pagi dan pada waktu petang  selepas balik kerja. Lakukan sebanyak 20 kali setiap set. Tambah jumlah 'sit up' dan 'push up' dari hari ke hari sehingga mampu untuk membuat 100 kali setiap set. Dengan cara ini, anda bukan sahaja boleh menurunkan berat badan dengan cepat, malah berpotensi untuk mendapat abs yang cantik berketul-ketul.
Morningg pretty💋 EYE LASH PRIMER 🔰 Pagi2 morning ni kakak nk share ttg eyelash primer dri Mary Kay😍 Jgn hengat utk skin dgn eye je kena apply primer utk dpt result yg cun, utk lashes pun sama tau! So penggunaan eye primer yg direka khas utk vulu mata ni power pasaiiii👇 💙 Mampu hold maskara supaya long lasting 💙 Gel putih ni mampu menebalkan setiap helaian lash supaya bila awk apply mascara, lashes nampak tebal merimbun 💙 Nak apply lash utk sejenis yg lashes merundum mcm kakak ni, kita sepit dlu kan utk bagi lentik, after you sepit n lentikkan, bila you apply this primer, kelentikan lashes tu maintain, so xde lah lentik seminit jua kan. Bulu mata lentik ni cantik woo 💙 Lashes nampak panjangg 💙 Lashess look lebatt 💙 Merapikan lashes 💙 Gentian nilon dan kapas digunakan utk sikat bulu mata supaya lebih kemas! 💙 Paling best, bila lashes awk lebat panjang merimbun awk dah xyah beriya guna mascara..light2 je pun dh ckup. Scara tak lngsg menjimatkan mascara tu gakkk Masih keliru dgn pilihan primer lash yg terbaik? Heii grab this one it wont let you down i telchuuuu😝😝 Kakak IBC lashes lentik💋 Mysara 013 2195273 #marykaylashprimer  #marykaymascara  #MaryKayBachok  #marykaykosmetik  #marykayjertih  #marykaymekap  #maskaramarykay  #lashprimermarykay  #marykaybesut  #MaryKayTerengganu  #marykayserdang  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykayrawang  #marykaykelantan  #kariermarykay 
Sinds 1913, de wereldberoemde Italiaanse firma Prada behaagt miljoenen vrouwen van de mode over de hele wereld met prachtige tassen gemaakt van de meest exotische huidtypes. Tot op heden, parallel met de toename van het aantal fabrieken en merk boetieks, het aantal "bereid" om modieuze vrouwen te verkopen voor veel geld de gebruikelijke goedkope nep populaire merk. Redenerend over hoe de echte tas van Prada te onderscheiden en niet het slachtoffer van oplichting te worden, is het belangrijk om enkele nuances te onthouden die helpen om geld niet weg te gooien.
1) Thickness and Fullness BUILDER with MK Lash & Brow Building Serum Sapukan serum ini sebelum tidur untuk membina bulu mata yang lebih lebat dan penuh. . 2) Strengthening PRIMER with MK Lash Primer Lapisan primer yang jernih ini memberikan anda bulu mata yang lebih kuat, tampak lebih lebat apabila diguna bersama maskara Mary Kay . 3) Eye Opening VOLUME with MK Ultimate Mascara Formula eksklusif dengan kesan maksimum untuk memanjang dan melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang dan lentik untuk rias sepanjang hari. . 4) WATERPROOF Lash with MK Lash Love Waterproof Mascara Mentakrif dan melebatkan bulu mata dengan formula kalis air. . 5)Impactful DEFINITION with MK Lash Love Mascara Mentakrif dan melebatkan bulu mata, maskara yang sempurna sesuai diguna setiap hari. Sesuai untuk anda yang mahu lentikkan bulu mata yang sedia ada panjng dan lebat. . Ekin 016-6685336 Beauty Consultant . #MaryKay  #MarykayMalaysia  #MaryKayProduct  #MaryKayMakeUp  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayKL  #MaryKayCheras  #MaryKayLashAndBrowBuildingSerum  #MaryKayLashPrimer  #MaryKayUltimateMascara  #MaryKayLashLoveWaterproofMascara  #MaryKayLashLoveMascara 
🎀 MARY KAY ULTIMATE MASCARA 🎀 . Nak mata tampak lebih besar dan menawan❓😍😍. . Formula eksklusif dengan kesan maksimum untuk memanjang dan melebatkan bulu mata ini memberikan tampilan bulu mata yang tampak lebat, panjang dan lentik untuk rias sepanjang hari. . Love ❤️, FATIN, Beauty Consultant Mary Kay +6014.522.8460 . #ilovemarykay  #marykaybeautyconsultant  #marykaycheras  #marykayproduk  #marykaycosmetics  #eyelashes  #marykaylashprimer  #marykaymascara  #mascara  #lashprimer  #marykayultimate  #marykayultimatemascara  #ultimatemascara  #bigeyes 
Salah satu sikat berus kegemaran saya ialah MAC 214 Short Shader Brush ($ 25.00). Berus MAC adalah mahal, tetapi anda benar-benar tidak boleh salah dengan mereka, dan, jika anda menjaga mereka dengan baik, mereka kekal selama-lamanya. Tetapi jika anda lebih suka sesuatu yang lebih murah, selalu ada E.L.F Essential Smudge Brush ($ 1.00). Ia juga pekerjaan yang hebat.
Ada Tanya Bulu mata boleh lebatkan tak??? Boleh...Lash & Brow Building Serum ini boleh lebatkan Bulu mata Dan kening sekali ...Cara pakainya senang sahaja , sebelum tidur , sapukan serum ini pada pangkal bulu mata tau, jangan sapu kat bulu ajee... Pakai di waktu malam , sebab waktu malam kulit kita sangat aktif berbanding Siang.. 💄Perunding Kecantikkan MaryKay Layla 0133106789 #marykaymintbliss  #marykaymalaysia  #marykaywangsamaju  #marykaysekitarnya  #marykaylashprimer  #marykayultimatemascara  #marykaywomen  #marykaymalaysia  #marykaylipstick  #bulumatalebat  #wangsamajuseksyen2  #setapakkl  #gombak  #uia  #seremban  #perak  #ipoh  #eyeliner  #testimoni  #marykay 
Inglot # 16 AMC Lip Pencil Maybelline Lip Polish Glam 16 Revlon Colorstay 16 Jam Quad Eyeshadow - Decadent Covergirl Outlast Stay Fabulous Foundation MAC Retro Matte Gincu - Flat Out Hebat Cara Hapus Mascara dengan Minyak Zaitun dan Kapas? 5 Tips Makeup Tips untuk Pemakai Eyeglass L'Oreal Salah Lash Architect 4 Kesan Ukuran Kesan Kalis Air Kami Bet Anda Tidak Tahu Tips dan Trik ini untuk Meringankan Kawasan Intim Latihan Harian Dan Tips Untuk Meningkatkan Saiz Dada
×